INFORMATIE

VEGGIE festival vindt plaats op 15, 16 en 17 juni in de Scheepsbouwloods
(onderdeel van de NDSM-werf) in Amsterdam

Adres

Scheepsbouwloods – NDSM-werf
Neveritaweg 15
1033 WB Amsterdam

info@veggiefestival.nl

Contact

Scheepsbouwloods – NDSM-werf
Voor vragen zijn wij het best bereikbaar via info@veggiefestival.nl
Voor persaanvragen kun je contact opnemen met ons PR Bureau Brands & Stories.

Contactpersoon: Ilja Galama
E-Mail: info@brandsandstories.nl

Volg ons
Openingstijden


Vrijdag 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag 12.00 – 23.00 uur
Zondag 13.00 – 23.00 uur

BEREIKBAARHEID

Er varen vanaf Amsterdam Centraal twee gratis pontjes rechtstreeks naar de NDSM-werf die toegankelijk zijn voor voetgangers en (brom)fietsers.
Vanaf Amsterdam Centraal stap je op aan de achterkant van het station bij de meest linker veerpont (“NDSM”). Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur (45 en 15). Op vrijdag en zaterdag vaart de pont tot 03.00u. Vaartijd is ongeveer 15 minuten.
Vanaf de Westerdoksdijk (ruime parkeergelegenheid) vaar je in ongeveer 9 minuten naar de NDSM-werf. Van 9.55u tot 15.25 vaart de pont van maandag t/m vrijdag via de Distelweg, dan bedraagt de vaartijd zo’n 20 minuten.

Met de fiets

Als je reist met de fiets is het raadzaam om deze te parkeren bij Amsterdam Centraal. Mocht je toch met de fiets de oversteek willen maken naar Noord dan raden we aan dat te doen via het Buiksloterweg-pontje (en dus niet de NDSM-pont).

Met de trein

Vanaf Amsterdam Centraal is het festival te bereiken met de NDSM-pont (zie boven), daarnaast is het festival bereikbaar met bussen 391, 394, 35 en 37, eveneens vanaf Amsterdam Centraal.

Met de taxi

Taxi’s en Kiss+Ride is mogelijk aan de MT Ondinaweg.

Met de auto

Het wordt sterk afgeraden met de auto te komen. Wil je toch met de auto komen, dan is parkeren bij de Westerdoksdijk het handigst, om vanaf daar het pontje te nemen (zie boven). Wil je toch met de auto naar het festival komen, dan kan parkeren kan in de nabije omgeving op openbare parkeergelegenheden. Houd er rekening mee dat er in de zomer meerdere festivals op de NDSM-werf plaatsvinden en het dus extra druk zal zijn.

TICKETINFORMATIE

Wegens vergunningen hebben wij te maken met een maximumcapaciteit, wees er dus snel bij!

Early Birds: € 5,50,-
Regular Tickets: €7,95,-
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

BETALING

Op VEGGIE festival kan alleen gepind worden. Alle barren en kramen zijn in het bezit van een mobiel pinsysteem waarmee contactloos betaald kan worden.