PROGRAMMA
VEGGIE FESTIVAL

VEGGIE festival zal dagelijks ruim 15 unieke food experiences neer zetten: van verrassende kleine foodtrucks tot bekende vega-toppers en inspirerende groentechefs. Daarnaast kunnen de bezoekers rekenen op een live muziek, kwalitatieve drankfaciliteiten en een fantastische huiskamerambiance met eethoekjes en terras op de NDSM-werf. Ook zal er een inspirerende randprogrammering zijn die het VEGGIE-thema en verhaal op luchtige wijze onder de aandacht brengen. Tot slot is er natuurlijk aan de kleintjes gedacht! Kids van jong tot oud hebben de tijd van hun leven in de kidscorner, en leren iets over de wondere wereld van groenten, terwijl de ouders zorgeloos genieten van een hapje en een drankje. Een uitje voor het hele gezin!

GENIETEN, PROEVEN EN BELEVEN!

Vrijdag op VEGGIE staat in het teken van de ultieme VEGGIEMIBO! Liquid dinner? Why not! Nog beter: haal een lekkere specialiteit uit de VEGGIE wereldkeuken of proef de eerste plantaardige biefstuk ter wereld. Tijdstip? Vrijdag zijn we geopend van 15.00 uur tot 23.00 uur.

Zaterdag is het de hele dag feest! Neem de tijd om 30 minuten lang culinair te genieten bij YERBA en doe een verticaaltje en diagonaaltje langs alle food trucks. Brunch, lunch, borrel en diner, alles is mogelijk op VEGGIE festival. Zaterdag kun je van 12.00 uur tot 23.00 genieten van het VEGGIE festival

Zondag is natuurlijk familiedag én hangover day. De kids corner draait overuren, de VondelDisco is place2be en de guilty pleasures-hoek is dé plek voor hangover food. Liever gezond de week afsluiten? We hebben natuurlijk ook genoeg vitamins food! Zondag zijn we geopend van 13.00 uur tot 23.00 uur.

Uitgelicht

Guilty Pleasures: BBQ & burgers

Wereldkeuken: Midden-Oosten, Suriname & Italië

SWEETS & ADDICTIONS

Vibes & Activities